понедельник, 23 апреля 2018 г.

Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності

З 16.04 по 20.04.18 року у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» пройшов Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності з метою створення здорових та безпечних умов навчання та праці, запобігання випадкам травматизму в гуртожитку та на виробництві, забезпечення знань педагогічних працівників, здобувачів освіти з правил безпеки та їх дотримання.
В рамках Тижня охорони праці та безпеки життєдіяльності було проведено:
1. Виставку літератури періодичних видань з охорони праці та безпеки життєдіяльності підготовлено бібліотекаром Козак Т.В.
2. Конкурс логотипів з охорони праці за професіями. Переможці: майстер в\н – Шульгін О.С. та здобувач освіти групи № 2 – Василенко Юрій.
3. Відкритий фрагмент уроку виробничого навчання на тему: «Приготування, оформлення та відпуск різноманітних дієтичних страв» зі здобувачами освіти групи № 23 провів майстер в/н Міщенко А.О..
4. Майстер-клас з елементами лайфрестлінгу провела працівник медичної установи «Діла» Романюк Тетяна на базі навчального центру Групи компаній «ВЕНБЕСТ».
5. Турнір «Найкращий знавець з питань охорони праці» серед здобувачів освіти груп № 2, 7, 8. Переможці: здобувачі освіти групи № 2 – Василенко Юрій, Васюк Ліза, Маленко Микита; № 7 – Аліварський Віталій, Кузін Станіслав; № 8 – Осипенко Людмила, Супик Олег.
6. Відбувся захід за участю головного редактора журналу «Охорона праці» Матвійчука Дмитра Лаврентійовича.


 



 


Комментариев нет:

Отправить комментарий